OVER OWN THE STYLE

OWN The Style is opgericht in oktober 2020. Vanaf dat moment is OWN The Style bezig met het inspireren van de nieuwste trends en looks op het gebied van sieraden en accessoires. OWN The Style biedt Stainless Steel sieraden aan die niet verkleuren, waterproof en 100% recyclebaar zijn. Ook zorgt het materiaal ervoor dat er minder snel ontstekingen ontstaan en kan er met plezier sieraden worden gedragen.

OWN The Style gelooft dat alle vrouwen zichzelf mogen zijn en zich mogen uiten in hun eigen stijl

OWN The Style is ontstaan voor vrouwen die het moeilijk vinden om sieraden met elkaar te combineren en de look te creëren die bij haar innerlijk en uiterlijk past. Vaak komt dit vanuit een onzekere kant van de vrouw. De eigenaresses van OWN The Style willen door middel van hun passie voor sieraden en eigen ervaring vanuit vroeger vrouwen meer zelfverzekerdheid geven. Waarom mag iemand niet iets dragen wat zij graag wil? Niemand is perfect en vrouwen krijgen te vaak verschillende meningen naar hun hoofd gegooid. Marije en Britt vinden het dan ook niet gek dat veel vrouwen twijfelen aan zichzelf en zich afvragen of ze wel de juiste kleur sieraden dragen die bij de huid passen of de juiste stijl dragen. De eigenaresses zijn vroeger ook vaak genoeg onzeker geweest over het uiterlijk. Daarom willen zij graag dat vrouwen hun eigen schoonheid zien.

Team OWN The Style

Britt

Britt is 23 jaar en heeft altijd al haar hele leven een passie voor het uiterlijk. Ze krijgt energie van het combineren van sieraden en accessoires zodat je look helemaal compleet wordt! Britt: “Ik vind dat elke vrouw zichzelf mag zijn en dit mag laten zien via het uiterlijk. Maak de leukste combinaties met sieraden & kleding en straal! Be your self.”

Marije

Marije is 25 jaar en heeft een passie voor sieraden en mode. Met OWN The Style wil Marije mensen inspireren door het laten zien van combinaties van mooie sieraden!